Díva naíva - a furcsa nő tökéletlenségei

A 40es 2 gyerekes már nem szingli nő furcsaságai, mindennapjai kerülnek leírásra

Friss topikok

  • Enchantée: Jó hallani kicsit bővebben Rólad, még ha ilyen ritkán is. :) (2022.05.17. 11:52) Mostanság
  • Enchantée: Úgy legyen! :) (2019.02.24. 21:39) Elmélkedés
  • Enchantée: Kitartást, Drága! Adj nekik is időt a feldolgozáshoz. Igaz, hogy szinte nem létezett számukra évek... (2019.02.06. 08:47) Cenzúrázatlan
  • Enchantée: Régen minden... ;) Azért örülök, hogy legalább FB-n a csapat nagyjának életét nyomon követhetjük, ... (2019.01.31. 05:45) Változás
  • díva naíva: @Enchantée: köszi Chanti :( (2018.01.03. 10:26) Nulla

Döbbenet

2012.11.18. 18:31 | díva naíva | 2 komment

Vannak dolgok, amiken mélységesen le tudok döbbenni, ez ma is így alakult, egész éjjel köhögtem, úgyhogy sokat nem aludtam. Gyerekek mentek az apjukhoz, gondoltam, majd délelőtt alszom, még rendesen el se indultunk, anyám már csörgött, hogy gondolkodtak apámmal, hát görccsel a gyomromban ültem le. Eladják a házukat, a tetőteremet beépítik nekem, az alsó szintet átépítik maguknak és ameddig nem szedem össze magam anyagilag, addig belefizetnek a hitelembe, a továbbiak az én dolgom.

Könyörgöm, fogalmam sincs, milyen irányt vesz az életem, kivel leszek, mikor, meddig, hogyan... Leblokkolt az agyam, rendezetlen a kertem, félkész a házam és amúgy is, én ezt mind, mind tudom, de az otthonom, még ha néha csak 17 fokos is, itt vagyok egyedül otthon, kétségbeejtő. Tudom, hogy sokszor kajára nincs pénzem, hogy nem bírom a terheket, de akkor is, jajj.

Megyeszékhelyi is kiakaszt, valahogy most mindenki.

Itt volt a régi Szexpartner, barátkoztunk, azt mondja, nagyot csalódott, eltűnt belőlem az a kemény csaj, aki voltam, mondtam neki, most barát vagyok, a barátok meg nem kemények, olyan elveszettnek érzem magam, olyan képlékeny a jövő és olyan aprócskának tartom magam a gépezetben, a sorsom, a jövőm mind-mind átalakul, én pedig gyenge vagyok ahhoz, hogy átadjam magam neki. 

Biztonságot akarok, egy erős kart, aki átölel és mutatja az utat, ez valóban én volnék, a mindig erős nő, aki tudja mit akar? 

A bejegyzés trackback címe:

https://divanaiva.blog.hu/api/trackback/id/tr924913236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2012.11.19. 07:30:08

Nekem ez egyet jelent azzal, hogy a szüleid ki akarnak semmizni. Tanácsot nem akarok osztani, mert úgyis jobban tudod, mi a jó neked, nektek, de szerintem egy kisebb lakás vagy ház bőven elegendő lenne számotokra, sokkal kisebb anyagi terhekkel. :)

díva naíva 2012.11.19. 08:17:47

@Enchantée: Nem, szó sincs kisemmizésről, máshogy nem tudnának segíteni, a ház eladásával kapcsolatban még 4 évig kötve van a kezem, a terhek pedig óriásiak, megmondták, hogy ők mindenképpen eladják a sajátjukat és vagy költöznek egy kisebbe vagy megcsinálják az enyémet. Nagyon szép gesztus tőlük, csak tudom, hogy anya és én is nagyon erős egyéniségek vagyunk és a viszonyunk rohamosan romlana...
süti beállítások módosítása