Díva naíva - a furcsa nő tökéletlenségei

A 40es 2 gyerekes már nem szingli nő furcsaságai, mindennapjai kerülnek leírásra

Friss topikok

  • Enchantée: Jó hallani kicsit bővebben Rólad, még ha ilyen ritkán is. :) (2022.05.17. 11:52) Mostanság
  • Enchantée: Úgy legyen! :) (2019.02.24. 21:39) Elmélkedés
  • Enchantée: Kitartást, Drága! Adj nekik is időt a feldolgozáshoz. Igaz, hogy szinte nem létezett számukra évek... (2019.02.06. 08:47) Cenzúrázatlan
  • Enchantée: Régen minden... ;) Azért örülök, hogy legalább FB-n a csapat nagyjának életét nyomon követhetjük, ... (2019.01.31. 05:45) Változás
  • díva naíva: @Enchantée: köszi Chanti :( (2018.01.03. 10:26) Nulla

Rohanó idő

2012.12.13. 18:42 | díva naíva | 1 komment

Valahogy csak rohan, el mellettem, csak szalad, én pedig csak nézek...

Hétfőn hazajöttem a melóból és boldog voltam, hogy nem jön Jogsis, végre egy kis nyugi, Megyeszékhelyivel dumáltam, aztán alvás. Valahogy, amikor fél 6-kor érek haza, egyszerűen olyan gyorsan este 9-10 óra, hogy olyan gyorsan nézni nem tudok... Jogsis mondta, hogy nem ér rá, megy unokatesójának a bulijába, akit utál, úgyhogy kiissza a vagyonából. Nem helyeseltem, de ő tudja, felnőtt ember...

Kedden vettem egy új telót, negyed 8 volt, mire hazaértünk, Jogsis nem volt elérhető, ezen kicsit feltéptem az agyam, azért egy 3 szavas nem érek rá-ra telhetett volna, de nem tellett... Úgyhogy sms-ben elküldtem a rákba.

Szerdán, azaz tegnap jött a garázskapu szerelő, volt vagy 3/4 8, mire elment és baromira nem jutott semmire, holnap jön újra. Jogsistól kaptam egy sms-t, hogy ideges és nem akar így jönni, majd holnap, mondtam, hogy pénteken vizsgázok, egész héten nem ért rám, így akkor ma sem fogunk.... erre nekiállta nyomni a szöveget, de csak fél órára, hát fél órám sincs. Mi vagyok én? Hétvégén olyanja volt és a nyakamra ült, eddig le se szart, most akkor meg én nem érek rá... Valahogy ebből a kapcsolatból  az én igényeim kimaradtak, úgyhogy befagyasztom a dolgot, lazítok rajta és megtanulok nemet mondani, nem aludhatsz itt, nem jöhetsz és hasonlóak... Kedden képtelen volt kommunikálni, mert összebalhézott az anyjával / mint minden nap/, kell ez nekem? Neeeeeeeeem.

Ma pedig csütörtök van és nekiállok gőzerővel tanulni, holnap ismét vizsgám lesz, aztán majd vagy fél 8-ra haza is érek, szombaton meg fél 9-től fél 6-ig lesz órám, brrr :(, 6-kor pedig már pszichológus barátnőmmel randizom a  Fő téren, úgyhogy sűrű program. Vasárnap pedig neki kell állnom a naptáraknak... tetszik, nem tetszik, mert gáz lesz... már nincs egy hetem sem.

Jogsis igazából nem hiányzik, jó, más se, megszoktam, hogy magamban vagyok és feszélyez némileg, ha valaki rám telepszik, pillanatnyilag élvezem az életem, úgy ahogy van... Úgy érzem, nem Jogsis lesz a befutó, ahhoz túlontúl magával van elfoglalva, én pedig ilyennek már nem asszisztálok. 

Millió teendőm van még karácsonyig, na meg a 3 hetes szünet alatt is meg kell írnom a szakdogám vázlatát, amihez még témám sincs, a projekt dokumentációt és egy tantárgyon nem vettem részt, ahhoz meg pótlást kell kérnem, úgyhogy unatkozni nem fogok, az egyszer zicher.

Már nem csetelek, igazából nem beszélek senkivel, nincs hozzá hangulatom. 

Viszont január 19-én megyünk Pesten a Rebecca-ra, már 2 éve meg akartam nézni, csak nem úgy alakult és most nagyon örülök, hogy megyünk, meglátom még, hogy pénteken vagy szombaton megyünk-e, hogy gyerekekkel megyek vagy nélkülük... Ez még alakul, de leszünk, megyünk és kultúrálódunk és ennek nagyon tudok örülni :))

Ja és megvettem az X-boxot karácsonyra, ja és november 28-án megrendeltük Kínából közvetlenül a gyerkőcök tábla gépét, tesóm be van szarva, hogy nem jön meg, én még reménykedek :)) Bár én akkor berakom az X-boxot 3unknak és kész. 

Viszont vennem kell még ajándékot a húgomnak, Munkamániásnak, Jogsisnak mégsem veszek, még jó, hogy nem tettem meg, bár akkor használnám én :))

A bejegyzés trackback címe:

https://divanaiva.blog.hu/api/trackback/id/tr394964077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2012.12.13. 20:38:12

a kínai csomaggal lehet elkéstetek egy kicsit. Én rendeltem két három helyről is, nem karácsony környékén, hanem még nyáron és másfél hónapig érkezett. Azért drukkolok, hogy mégis ott legyen a fa alatt, de tényleg jobb ha felkészülsz arra, hogy esetleg mégsem érkezik meg.
süti beállítások módosítása