Díva naíva - a furcsa nő tökéletlenségei

A 40es 2 gyerekes már nem szingli nő furcsaságai, mindennapjai kerülnek leírásra

Friss topikok

  • Enchantée: Jó hallani kicsit bővebben Rólad, még ha ilyen ritkán is. :) (2022.05.17. 11:52) Mostanság
  • Enchantée: Úgy legyen! :) (2019.02.24. 21:39) Elmélkedés
  • Enchantée: Kitartást, Drága! Adj nekik is időt a feldolgozáshoz. Igaz, hogy szinte nem létezett számukra évek... (2019.02.06. 08:47) Cenzúrázatlan
  • Enchantée: Régen minden... ;) Azért örülök, hogy legalább FB-n a csapat nagyjának életét nyomon követhetjük, ... (2019.01.31. 05:45) Változás
  • díva naíva: @Enchantée: köszi Chanti :( (2018.01.03. 10:26) Nulla

Fohász

2012.11.10. 09:17 | díva naíva | 2 komment

A tegnapi napom úgy alakult... 

Reggel felkeltem, olyan bunkó volt kiscsajom, hogy elsírtam magam. Egyszerűen nem értem, mire jó ez a napi cirkusz, próbáltam, higgadtan elmagyarázni, hogy lelenc ruhában nem jöhet, vannak normális cuccai, ment a balhé rendesen. Aztán mondtam neki, ha úgy gondolja, hogy az édesanyját nem kell tisztelni, becsülni és bocsánatot kérni tőle, amiért csúnyán viselkedett, akkor nekem nem kötelességem elmenni az uszodába a bemutatójára. Végül csak kibökte, de lelkileg kikészített... Elvittem őket suliba, elmentem kozmetikushoz és beugrottam tesómhoz egy kávéra. Onnan egyenesen az usziba mentem. A bemutatón egyszer rám nem nézett, olyan flegma volt, hogy az már bicskanyitogató volt és folyton úgy beszélt velem délután is, mint a kapcájával. Fogalmam sincs, hogy gondolja ezt. Amint lesz erőm, elbeszélgetek vele...

Bandita felhívott az uszodában, hogy az állatorvos értesítette, hogy megléptek a kutyák, mondtam, hogy én nem tudok most menni, legyen kedves... hallottam a hangján, hogy nem tetszik neki, de igazából leszartam...

Indulnák az usziból, lemerült az akksim, felhívtam anyámat, majd Banditát, aztán rájöttem, nem kell nekem senki, szóltam a gyerekek buszsofőrjének, betolt, valami isteni szikra által betolattam, így nem volt nehéz elindítani a járgányt. Itt már éreztem, hogy a vércukor szintem a föld alatti mélységekben hever, remegtem, mint a nyárfa levele. Ilyen csak akkor volt, mikor terhes voltam a másik kettővel, tehermentesen nem rodeózik a vércukor szintem. Hétfőn erre is rákérdezek, hogy ez meddig tart. Bandita már itt volt, mire ideértem, erősítette meg a kutya kennelt, majd megigazította a csöpögő radiátort és kicserélte az akksimat. Próbáltam tevékenykedni, de esélyem sem volt, olyan voltam, mint a harmat, kutyákhoz vittem vizet és beállítottam a lámpájukat időkapcsolóval és itt be is fejeztem a tevékenységemet. Bandita elment én meg mentem a gyerekekért, aztán valahogy eltelt a nap, szomszéd néni volt nálam, kiönteni a lelkét, majd unokatesóm a gyerekeivel, aztán az egyik barátnőm, egymás kezébe adták a kilincset. Szomszéd néni befűtött, de már a kandalló újrarakása megeröltető volt. 

Tesóm hívott, hogy menjek vele boltba, mondtam, hogy sajnálom, képtelen vagyok rá. Másik tesóm is rámírt, hogy tanulhatnék vele, az, hogy mozdulni nem bírok, valszeg a kutyának nem tűnik fel.

Fura fazon ez a Telefonos is, napi 4-5x hív, aggódik értem, ahhoz képest, hogy 3 évig nem beszéltünk. Este megkaptam a kedélyjavító miatt a magamét, hogy erre nekem nincs szükségem és nem akar egy kémiai vegyületekkel agymódosított emberrel beszélni, reggel is hívott, hogy élek-e még.

Estére elkapott a kétségbeesés, gyenge vagyok és ismét jobban vérzek és rohadtul félek, barátnőmmel beszéltem fészen, hogy azonnal adjon tanácsot, hogy leszek mielőbb fitt, azt beszéltük, hogy maga a vetélés beindítása és a műtét során is sok vért veszíthettem, meg hát a 6 hetes folyamatos vérzés, úgy ez ellen cselekszünk. A doki szerint a vérképem rendben, barátnőm bekeményített, hogy ő látni akarja a leleteket, hogy milyen értékeket mutat az a rendben, hogy itthon komolyabban veszik a vérveszteséget. Mindenesetre azonnal kezdjek el c-vitamint, multivitamint, folsavat és vasat szedni és ha hétfőn meg lesznek a leleteim, visszatérünk a dologra. Úgyhogy reggel elvittem gyerkőcöket suliba, anyámat meg megkértem, menjen gyógyszertárba, az első adagon túl is vagyok... Bandita délután hoz vérbőségnövelő szörpöt, meg citromot és hétfőre olyannak kell lennem, mint a bivalynak és kész. 

Fekszem és várom a végítéletet, vagy inkább, hogy hétfőtől nagyokat sétáljak és élvezzem az életet, ma épp bulizni mentem volna unokatesómmal, csak hát a fizikumom nincs meg hozzá, úgyhogy fohászkodok, hogy gyorsan visszatérjen és magával hozza az életkedvemet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://divanaiva.blog.hu/api/trackback/id/tr924899957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillaggyermek 2012.11.10. 12:41:42

Szerintem ne siettesd azt a fizikai rendbejövést. Jó, nem értek hozzá, de szerintem nem két nap. Inkább ha tudsz, akkor pihenj.

Lady.Bird 2012.11.10. 18:00:19

1. Küret után 1-2 nappal nem kellene ugrálni, semmilyen formában. A szervezetednek kell a pihenés, a regenerálódás, egyébként később visszaüt a dolog.
2. Nem kaptál Ergam cseppet a vérzés csillapítására?
3. A vérképzést fokozó szerek jók, de ne egyél ötfélét egyszerre, mert még bajt csinálhat.

4. Örülök, hogy sikeresen túlélted a beavatkozást, aggódtam...

5. nyugi...
süti beállítások módosítása