Díva naíva - a furcsa nő tökéletlenségei

A 40es 2 gyerekes már nem szingli nő furcsaságai, mindennapjai kerülnek leírásra

Friss topikok

  • Enchantée: Jó hallani kicsit bővebben Rólad, még ha ilyen ritkán is. :) (2022.05.17. 11:52) Mostanság
  • Enchantée: Úgy legyen! :) (2019.02.24. 21:39) Elmélkedés
  • Enchantée: Kitartást, Drága! Adj nekik is időt a feldolgozáshoz. Igaz, hogy szinte nem létezett számukra évek... (2019.02.06. 08:47) Cenzúrázatlan
  • Enchantée: Régen minden... ;) Azért örülök, hogy legalább FB-n a csapat nagyjának életét nyomon követhetjük, ... (2019.01.31. 05:45) Változás
  • díva naíva: @Enchantée: köszi Chanti :( (2018.01.03. 10:26) Nulla

Khm

2012.09.25. 08:07 | díva naíva | Szólj hozzá!

Na mostan ott tartok, hogy 1-2 finomítás még a szakdogán és kész, 3-ig nálam volt a barátnöm és segített megcsinálni, míg élek, hálás leszek neki. Ma elküldöm, aztán egyik nap nyomtatom és leszarom, kipipa :) Persze úgy felpörögtem, hogy nem tudtam elaludni, volt vagy fél 6, mire álom jött a szememre, 20 perccel késöbb pedig már a vekker csörgött.

Bandita meg, no comment, egyre nagyobb a gyanúm, hogy a döntésképtelensége egyenesen arányos a félelmével, hogy mit kezdjen a 80 kilós beteg, öreg kutyájával, tegnap azért egy két dologról felhomályosítottam, hogy normális, közel 40 éves férfiak nem ilyen felelötlenek, mint ö, jól esett és kész. Kérdeztem, mikor tisztel meg újra a jelenlétével, mondta természetesen, hogy nem tudja, mondom jó, akkor csütörtökön találkozunk. Nem mert ellenkezni. Azt hiszem eljött a szívem legmélyén is a vég, hisz mi értelme, akinek 10 nap után nincs vágya arra, hogy újra a csajával legyen, inkább élvezi a szabadságot, annak nem lesz 1000 nap után sem. Mindene megvolt, amire vágyott valaha, volt családja, kutyái, tava, akváriuma, mégis szorongott, hát barátom, akkor nem lesz, se kutyád, se macskád, a szó szoros értelmében, élvezd a magányod és a hontalanságod. Mondtam, hogy sajnálom, hogy az a szeretetéhes ember megszünt, mondta, ö még mindig ugyanaz, hát mondom, akkor nem az én szeretetemre vágysz. Fél tölem, fél, hogy felböszít és meg kell vívnia a haragommal és a legjobb úton halad ehhez. Egyre erösebb és erösebb vagyok, mondtam neki, a struccpolitikát befejezheti, jó lesz, ha hagyja feltörni az érzéseit, tisztázza magában és eldönti mit akar, belölem sem lehet vég nélkül hülyét csinálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://divanaiva.blog.hu/api/trackback/id/tr294801098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: Címkék
süti beállítások módosítása