Díva naíva - a furcsa nő tökéletlenségei

A 40es 2 gyerekes már nem szingli nő furcsaságai, mindennapjai kerülnek leírásra

Friss topikok

  • Enchantée: Jó hallani kicsit bővebben Rólad, még ha ilyen ritkán is. :) (2022.05.17. 11:52) Mostanság
  • Enchantée: Úgy legyen! :) (2019.02.24. 21:39) Elmélkedés
  • Enchantée: Kitartást, Drága! Adj nekik is időt a feldolgozáshoz. Igaz, hogy szinte nem létezett számukra évek... (2019.02.06. 08:47) Cenzúrázatlan
  • Enchantée: Régen minden... ;) Azért örülök, hogy legalább FB-n a csapat nagyjának életét nyomon követhetjük, ... (2019.01.31. 05:45) Változás
  • díva naíva: @Enchantée: köszi Chanti :( (2018.01.03. 10:26) Nulla

Mínusz egy

2012.12.23. 12:21 | díva naíva | 7 komment

Nehezen viselem az ünnepeket, de kezdjük az elejétől.

Csütörtökön még elmentem vásárolni a húgommal, kinéztem neki egy tök jó kabátot, mert elég gáz a jelenlegi, mivel más nem volt hajlandó, ezért én mentem el vele megvenni, no meg elmentem marhát venni :) Visszafelé beugrottunk a céghez, dehogy Kolléga miatt :) viszont le kellett fénymásolnom kisfiam könyvének másolatát, a kötelezőt, hiába szóltam kedden, hogy rakja ki, ő szépen elvitte az osztálytársának, mire visszaért már csütörtök volt... Szóval bent voltam a cégnél, egy lopott csók után fénymásolok tovább, a kezeim remegtek, még jó, hogy máskor is, ez nem tűnt fel úgy a húgomnak, de tegnap este bedobta, te ez a pasi úgy nézett rád a cégnél, mintha hulla szerelmes lenne... pedig ő nem ismeri, akkor mennyire vágják azok, akik ismerik?? Ebből baj lesz... 

A vibrálás nem hogy szűnik, egyre durvább. Ez egy örvény, ami benyel, hiába kapálózok... persze kölcsönösen, nehogy egyszerű legyen az élet. Kész vagyok, mardos a lelkiismeret a családjával szemben, hiába könyörgök, hogy legyen már erős és ne keressen, amint lehetősége adódik, már jön is és jelzi, hogy non-stop az eszében vagyok, mennyire hiányzom neki... Péntek reggel egy alufóliából hajtogatott csodás kis rózsa várt a fiókunkban, meg egy szerelmeslevél. Persze ezt viszonoztam, kapott levelet és egy aprócska követ, ami már 4. éve kísérget, hát a követ rá fogja operálni a kocsikulcsára, a levelet pedig nagy szívfájdalommal semmisítette meg. Hát merész dolog a követ a kocsikulcsra rakni. Olyanok vagyunk, mint a tinik. Azon reménykedek, most azért 2 hétig nem találkozunk, hátha újra rájön a családja boldogságára és halványul az irántam érzett szerelme, tegnap este bejelentkezett, hogy egész éjjel nem aludt, egyszerűen nem bírja elviselni, hogy 2 hétig nem láthat. Találkoztunk, szembe jöttek velem délután, majdnem kiesett az autóból, hogy mentse a pillanatot. A fenének nem tud ilyet szingli pasi?? Este bejelentkezett, úgy ment családi tévézni, mint akinek a fogát húzzák, ennek rossz vége lesz, én ezt nem akarom, akármennyire jó. Minek egyszerűen, ha bonyolultan is lehet??

Meggyóntam tesómnak, mondta, rohadt gyorsan szálljak ki belőle, mivel mindkettőnk családja ismeri a másikét, ha itt borul a bili, olyan balhé lesz mindenhol, nekem erre nincs szükségem. Hogy miért alakult ez így? Szereti a feleségét, hiába akarja feldobni a közel 20 éves kapcsolatot, a csaj nem nagyon vevő rá, neki megfelelnek a szürke hétköznapok... Kollégának viszont nem. De ez nem válóok és nem is indok a félrelépésre. Morális válság.... ráadásul baromira hiányzik :S Na mindegy, ilyen az élet.

Pénteken a naptárakat gyártottam éjjelig, közben Ex-kolléganővel dumáltunk :) Belógtam a régi céghez :)) Kinyomtattam és lefűztem a naptárakat. Hulla fáradt vagyok, éjjel pedig fent maradtam, pedig aludhattam volna már, de akkor a kötelezettségekkel teli reggel következik, azzal meg már úgy tele az összes tököm, ahogy van...

Volt már vagy fél 1, mire elaludtam, kiscsajom meg 5 órától hányt, csúnyán nem pihentem ki magam... Szegényemet jól elkapta egy vírus :S Nem is evett egész nap semmit, aztán mentem pedikűröshöz, majd rohantam vissza a gyógyszertárba, nem bírom a mosoly bogyóm nélkül az ünnepeket, ennyire még sosem vártam, hogy vége legyen ennek az egésznek, erősen gondolkodom, hogy jövőre lelécelünk valami meleg helyre és szarok az összes cécóra... utálom. Az egyik barátnőmtől h&m-es utalványt kaptam, meg kiscsajomnak még nem volt harisnyája, úgyhogy húgommal elugrottunk és kaptam meleg plüss köntöst nagyfiamnak is, hát olyan boldog lettem, a vásárlás olyan, mint a vadászat, kitalálod és addig kergeted, míg vagy megtalálod, vagy feladod, bár én már feladó párti voltam, aztán gondoltam, megérdemlek én is valamit, mégiscsak én kaptam az utalványt, hát másfél óra alatt a teljes szortimentet átválogattam és nem találtam semmit, de semmit az ég adta világon, a végén mégiscsak rábeszéltem magam egy csini fehér ruhára, pedig nem akartam rucit venni, tele vele a szekrény, na majd 25-én azt veszem fel anyuékhoz, holnap partner look-ban leszünk kiscsajommal :) Kiscsajom bealudt anyuéknál, hazajöttem nagyfiammal és le se szartam semmit, elfeküdtem és aludtam vagy 3 órát, teljesen kész voltam. 

Este átjött a húgom, átugrottam nővéremhez, az idén ő vásárolt a gyerkőcöknek, röhögtünk hugival, vajon mennyire fognak a gyerekek örülni egy fényképezőnek vagy épp egy sd-kártyának, látni, hogy sógor vásárolt :) Na mindegy, Bandita úgyis elvitte a neki vásárolt fényképezőgépet, így most lesz kettő is. Fél 1-re végeztünk a csomagolással :S Aztán el is ájultam, azzal a swunggal. 

Ma takarítás van porondon, meg megígértem gyerkőcöknek, hogy kókusz kockát sütünk. Holnap pedig hagymás rostélyos lesz, csak hogy megtörjem a vadas hagyományát. 

Éjjel pedig Banditával álmodtam, kibékültünk, elutaztunk, közben a hely tulaja szólt, hogy csaló és kirabolta a helyet, mire visszaértem, könnyes szemmel állt a nővérével és bejelentette, hogy megkérte cukrász kezét. Hát király lelkiállapotban ébredtem. Karaj ....

Lennék már 2 héttel öregebb, feszélyez és kicsinál ez az egész karácsony körülötti cécó. Utálom, nagyon, műmosoly felcsap és boldogság szimulál. 

A bejegyzés trackback címe:

https://divanaiva.blog.hu/api/trackback/id/tr684978556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

den16 2012.12.23. 13:03:45

"neki megfelelnek a szürke hétköznapok... Kollégának viszont nem. De ez nem válóok és nem is indok a félrelépésre. "

Pedig elég sokan megtették már emiatt, bár a nemi viszonyok inkább fordítva szoktak lenni, a férfiak többnyire jobban bírják a nyugalmat, a válások többségét meg a nők adják be.

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2012.12.23. 13:17:44

haha a hulla szerelmes nős pasi mítosza, aki nem válik el mert a gonosz feleség nem akarj... természetesen szex sincs évek óta, aztán néhány helyen kiderül, hogy a feleség várja az xedik gyereket. Persze, természetesen "ez más dolog, ezt ti nem érthetitek". Csak egy dolgot ne felejts el: aki megcsalja a jelenlegit az meg fogja csalni a következőt is. Ha te leszel a következő majd készülj fel arra, mikor hős szerelmes lesz az új kolléganőbe veled lesz szar a családi mozizás.

den16 2012.12.23. 14:25:12

@agyragobogar: " aki megcsalja a jelenlegit az meg fogja csalni a következőt is. Ha te leszel a következő majd készülj fel arra, mikor hős szerelmes lesz az új kolléganőbe veled lesz szar a családi mozizás. "

Szerinted erre mit lehet mondani? Benne van a pakliban. De ezzel a logikával élve, akkor nem érdemes újraházasodni vagy akárcsak új kapcsolatba kezdeni, hisz a szüzességet elveszteni segítő partner után lehet megint jön a szakítás. Szóval ennek a félelemnek van racionális alapja, de minek nincs kockázata? Akkor is megnő a halálozás esélye, ha kimegyek az utcára.

agyragobogar · http://www.agyragobogar.com/ 2012.12.23. 15:10:12

@den16: nem arról van szó, hogy nem érdemes új kapcsolatba kezdeni csak mert beletörhet az ember bicskája. Arról van szó, hogy ha az ember eleve sánta lóra fogad, akkor legyen tisztában azzal, hogy sokkal nagyobb esélye van veszíteni. Aki egyszer gerinctelen, az következő alkalommal is nagy valószínűséggel az lesz. Természetesen vannak csodák is.. de általában azok a filmekben szoktak bekövetkezni.

díva naíva 2012.12.23. 15:50:23

@den16: mint írtam, én viszont nem akarok családromboló lenni és ezt meg is beszéltük, ő sem szeretné elhagyni a családját, szereti őket és ez így van rendjén.
@agyragobogar: ez mind nem számít, 18 éve nős és fogalma sincs, hogy ez hogy történhetett meg, nem boldogtalan és mondja is, hogy nagyon szeretik egymást a feleségével és szó sincs válásról, ő nem egy lator és nem is egy nőcsábász és nem is lesz válás és mi nem fogunk összejönni, csak még azt nem találtuk ki, hogy hogyan szakadjunk el egymástól.
süti beállítások módosítása