Díva naíva - a furcsa nő tökéletlenségei

A 40es 2 gyerekes már nem szingli nő furcsaságai, mindennapjai kerülnek leírásra

Friss topikok

  • Enchantée: Jó hallani kicsit bővebben Rólad, még ha ilyen ritkán is. :) (2022.05.17. 11:52) Mostanság
  • Enchantée: Úgy legyen! :) (2019.02.24. 21:39) Elmélkedés
  • Enchantée: Kitartást, Drága! Adj nekik is időt a feldolgozáshoz. Igaz, hogy szinte nem létezett számukra évek... (2019.02.06. 08:47) Cenzúrázatlan
  • Enchantée: Régen minden... ;) Azért örülök, hogy legalább FB-n a csapat nagyjának életét nyomon követhetjük, ... (2019.01.31. 05:45) Változás
  • díva naíva: @Enchantée: köszi Chanti :( (2018.01.03. 10:26) Nulla

Sodrás

2013.03.14. 20:30 | díva naíva | Szólj hozzá!

Igazából most ott tartok, hogy úszok az árral, semmit nem veszek magamra, valahogy csak elvagyok…

Holnap ismét vizsga meg fél 9-ig suli, valahogy kezd ez az egész hidegen hagyni. Majd valahogy lesz, este nekiveselkedek, de nem vagyok túl motivált… Ráadásul megvágtak gazdasági jog 2-ből, bár nem csodálkozom, 70 % kell, hogy átmenjek... hát ennek pont a felét sikerült teljesítenem :S el vagyok keserve, úgyhogy jót sírtam, magányos vagyok és túlterhelt és nincs kedvem már semmihez. 

Egyre jobban hiányoznak a gyerekek, meg a gyerekeknek is a közös program. Azt hiszem, ma főzünk pudingot, vágunk hozzá epret és örülünk egymásnak, majd este tanulok. Elvileg kialudtam magam az éjjel, korán feküdtem, semmit nem hatott. Ma tanulni fogok, legalább tudom, hogy mitől vagyok kába :) A puding elmaradt, a suliból két cirkuszos gyerek jött ki, akik ordibáltak egész délután. Valahogy helyre kellene hoznunk mindent, de fogalmam sincs hogyan, tudom, hogy azért ilyenek, mert hiányzom, de az idegeim nincsenek acélból és pillanatok alatt törik a mécses. 

A pasik egyre kevésbé hatnak meg, Álompasi felszívódott, talán hétfőn hallottam felőle utoljára, irtó nagy stresszben van, valami nagy melót kell befejeznie. Így jártunk… nem hat meg különösebben.

Mr. Big jól van, nagyon összebalhéztam vele kedden, eljutottunk odáig, hogy már ő is ordít. De hatott a szöveg vagy szimplán rá van szorulva, hogy a kocsimat használja a melóban, fene se tudja, de ki fog derülni ez is 2 héten belül. Ma vette a fáradtságot és 2 órán keresztül beszélgettünk és fogtuk egymás kezét, szégyen nem szégyen, szükségem volt rá, hogy öleljen és mosolyogjon rám. 

Kollégával vállaljuk a barátságunkat, együtt ebédelünk és együtt járunk dolgozni és figyelmesen hallgat és mindent megtesz annak érdekében, hogy boldoggá tegye a napjaimat. 

Volt kis főnökömmel vacsorázok jövő csütörtökön, tök jó lesz, remélem tényleg beszélgetni akar, bár elég sűrűn hajtogatja, hogy szívből sajnálja azt a pasit, akinek velem kell élnie, de attól még a fene se tudja, tartok tőle, hogy a fehér abroszos beszélgetést ő az ágyban szeretné folytatni. De, mint pasi nem vonz... 

Bandita haverja is nyomul, azóta is, bár sikertelenül, igazából a csávó humorát nem értem, az értékrendünk egyezik, de mint pasi nem izgat. 

Akkora pofon volt ez az elégtelen, azért kezdtem el a fősulit, hogy legyenek sikereim, erre meg ez... szeretnék túllenni ezen az egészen, kipipálni és elfelejteni. Elegem van mindenből, nyugalmat akarok és életet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://divanaiva.blog.hu/api/trackback/id/tr895128247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása