Díva naíva - a furcsa nő tökéletlenségei

A 40es 2 gyerekes már nem szingli nő furcsaságai, mindennapjai kerülnek leírásra

Friss topikok

  • Enchantée: Jó hallani kicsit bővebben Rólad, még ha ilyen ritkán is. :) (2022.05.17. 11:52) Mostanság
  • Enchantée: Úgy legyen! :) (2019.02.24. 21:39) Elmélkedés
  • Enchantée: Kitartást, Drága! Adj nekik is időt a feldolgozáshoz. Igaz, hogy szinte nem létezett számukra évek... (2019.02.06. 08:47) Cenzúrázatlan
  • Enchantée: Régen minden... ;) Azért örülök, hogy legalább FB-n a csapat nagyjának életét nyomon követhetjük, ... (2019.01.31. 05:45) Változás
  • díva naíva: @Enchantée: köszi Chanti :( (2018.01.03. 10:26) Nulla

Aha

2013.09.28. 11:24 | díva naíva | Szólj hozzá!

Nagyon sok meghatározó dolog történik, csalódtam a nővéremben, amit sosem hittem volna, ami javarészt megnehezítheti az életemet és kíváncsian várok, most, hogy kikecmergett a betámadásokból, hogy folytatja a helyreállítást. Sok mindenkitől vártam hasonló viselkedést, tőle soha, de ezzel sem hagyom befolyásolni a hangulatomat.

Kisfiamnak folyik az orra, horkol is rendesen, nekem meg a polcon a lábam, mert nem férünk el, de ez a hónap erről szól. Kiscsajomnak fáj a hasa és egyik nap közölte, hogy véreset pisilt, úgyhogy orvosnál voltunk, kaptunk labor beutalót, a vérvétel egy horror volt, 5 percig tartott, vájkált a nő a kezében, és csak csepegett a vére, készek voltunk mindketten, aztán következett a steril pisi, bő 50 percig könyörögve a labor vécéjében, majd feladtam és hazahoztuk a pekecet. 

Aztán jött a túlórázós mód, mert a cégnél le sem szarjuk, hogy beteg vagy te is és a gyerekeid is és mi az, hogy nem jössz hétfőn, úgyhogy nem csak hétfőn, kedden és szerdán sem megyek és bekaphatják konkrétan. Lélekben készülök ismét vállalkozásra, még nem tudom pontosan, hogyan, miként, de szeretnék újra a magam ura lenni.

Winnetou mit mondhatnék, rosszat semmiképpen nem tudok és nem is akarnék, minden perc ajándék, amit együtt töltünk, ahogy realista, ahogy ragaszkodik, ahogy férfi, egyszerűen leírhatatlan. Szerdán jött, időben, leckét írt kiscsajommal, míg vacsorát főztem és csak utána mondja, tudod-e mit írt a füzetébe a lányod, mondtam, fogalmam sincs, főztem, hogy apa foci edző, a gyerekek is szeretnék, hogy ő legyen nekünk és mi is,még ha a körülmények nehezítik a helyzetet, de valahogy vele biztonságban érzem a lelkivilágomat, nem félek, hogy bántja őket, vagy engem. Szkeptikus, hogy hogy fog ez így működni, néha realista, végtelenül őszinte és ez így helyes. Fogalmam sincs, hogy fogja bírni a kapcsolatunk az időbeosztásunkat, de ez is egy újabb indok, hogy vállalkozzak, hogy rugalmasabbak lehessünk és őszintén remélem, hogy idővel közös életet tudunk teremteni, de ez még a jövő zenéje és most hiányzunk egymásnak és megbeszélünk mindent, megértjük egymást, rajongunk egymásért és ez jó, méghozzá leírhatatlanul jó. Nem várok el és ő sem, ha valamit nem ért, mert hát nem az egyszerűbb fajtából faragtak, akkor elmesélem, megértek és vágyom, de a körülmények nem minket támogatnak, de idővel talán mégis lesz rá mód, ha nagyon akarjuk, nagyon mindannyian, hogy megtaláljuk a közös utat, addig pedig örülök, hogy van és létezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://divanaiva.blog.hu/api/trackback/id/tr345537886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása