Díva naíva - a furcsa nő tökéletlenségei

A 40es 2 gyerekes már nem szingli nő furcsaságai, mindennapjai kerülnek leírásra

Friss topikok

  • Enchantée: Jó hallani kicsit bővebben Rólad, még ha ilyen ritkán is. :) (2022.05.17. 11:52) Mostanság
  • Enchantée: Úgy legyen! :) (2019.02.24. 21:39) Elmélkedés
  • Enchantée: Kitartást, Drága! Adj nekik is időt a feldolgozáshoz. Igaz, hogy szinte nem létezett számukra évek... (2019.02.06. 08:47) Cenzúrázatlan
  • Enchantée: Régen minden... ;) Azért örülök, hogy legalább FB-n a csapat nagyjának életét nyomon követhetjük, ... (2019.01.31. 05:45) Változás
  • díva naíva: @Enchantée: köszi Chanti :( (2018.01.03. 10:26) Nulla

Tanul ság

2013.09.20. 20:35 | díva naíva | 2 komment

Mostanában elgondolkodtató gondolatokkal ismerkedek, mégpedig

ha történt valami jó az életedben, az örökké boldoggá tett?

ha történt valami rossz az életben, az örökké boldogtalanná tett?

Nem? akkor miért hagyod, hogy pillanatnyi helyzetek hassanak rád és milyen igaz...

úgyhogy nem hagyom és a külső igazságtalanságokat lerázom, mint kutya vizet és kész.

Winnetou? Megbántott azzal, hogy a számomra fontos estén semmibe vette, másrészt a jeleket már láttam előre, azt, hogy elszámolta magát az idejével és baromira nem végzett arra, amire szeretett volna, hogy egész héten nem aludt és a szomszéd is befogta, előre kellett volna látnom, de nem láttam, ő pedig igyekezett, de nem sikerült, evvan... az eljárás módja nem volt szép tőle, de a múlton nem rágódok.

Most pedig ott tartok, hogy a sok "rászoruló" pasi után akadt egy olyan, akinek rendben az élete, sőt igazából felfelé ível a melója és hát ezzel egyenesen arányos, hogy nem ér rám, de majd ez is alakul, mint púpos gyerek a prés alatt. 

Lélek nyugodt vagyok minden körülményt el-ki-meghagyva és elfogadva. 

Szeretem magam és az életemet. A többi pedig a jövő muzsikája 

A bejegyzés trackback címe:

https://divanaiva.blog.hu/api/trackback/id/tr525526561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lemontreeleaf 2013.09.24. 15:56:46

Nem érzed kicsit furcsának, hogy elvárod, hogy a számodra fontos estén haptákban álljon érted, de amikor neki baja van, az exe öngyilkosságára gondolok, akkor is csak azzal törődsz, hogy neked jó legyen, és megsértődsz azon, hogy nem tud teljesen rád koncentrálni? Amióta olvasom a blogodat, mindig ez van, egyik pasi a másik után, eleinte hatalmas szenvedély és szerelem, majd jönnek a problémák, és vége. Önállónak kellene lenned kicsit, egyedül lenni egy ideig, hogy végre rendbe szedd a gondolataidat, és ne egy kapcsolattól várd, hogy jó legyen. Nem tűnsz egy elveszett nőnek egyéb területeken, szerintem menni fog ez is.hajrá!

díva naíva 2013.09.24. 21:58:17

@lemontreeleaf: Nem tudom mire gondolsz, az exe öngyilkossága alkalmával szerintem tök megértő voltam, sokat beszéltünk a dologról és igazából egy kellemes, csendes esténk volt megemlékezéssel, miegymással, valóban lehetett volna szebb is, de ezért egy másodpercig nem haragudtam rá.
Ha nem gáz, azért, hogy megleljem önmagam, azért nem dobnám Winnetout :) Amúgy köszi :)
süti beállítások módosítása